Mobilnet, extra adatkeret, internet szolgáltatás

A Telekom 10 GB extra mobiladatot biztosít minden havidíjas és domino ügyfelének. A 10 GB adatmennyiség felhasználását követően a Telekom alkalmazásban 10 GB belföldi és EU-roaming extra adatmennyiség aktiválható március 16-tól, a Telekom havi díjas és feltöltőkártyás lakossági és kisvállalati ügyfeleinek.

A Telenor 1000 Ft-os kedvezményes áron 1+99GB Hipernetet biztosít új, egyszeri adatjegyükkel 2020. május 31-ig.

A Vodafone ügyfelei számára 15GB extra adatkeret vált elérhetővé az elkövetkezendő három hónapra, számlázási ciklusonként 5-5GB, melyet a My Vodafone applikáción keresztül lehet aktiválni.

A DIGI és Invitel előfizetőknek a DIGI honlapján közzétett településeken a mobilnet szolgáltatás továbbra is korlátlan és ingyenes.

A Magyar Kommunikációs Szövetség (a vezetékes és vezeték nélküli internet szolgáltatást nyújtó vállalkozások szakmai egyesülete) tagjai internet sebesség bővítést és más előfizetői kedvezményeket tartalmazó felajánlásai

Tisztelet, köszönet és segítség az idősebbeknek is! A Vodafone-nál extra 100 ingyen percet adunk 65 éves kor feletti, feltöltőkártyás ügyfeleinknek, hogy az otthon töltött idő alatt is minél többször hallhassák szeretteik hangját.
#Vodafone #KapcsolatbanTartunk

A Digitális Jólét Alapcsomag a szolgáltatók kínálatában meglévő legkedvezőbb árú internet-előfizetés csomagok árához képest is egy legalább 15%-kal olcsóbb csomag azok számára, akik eddig még nem rendelkeznek internet előfizetéssel, így akár 30-35%-kal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok.

A lakossági, otthoni Telekom telefonszolgáltatással rendelkező 65. életévét betöltött előfizetők vezetékes telefonról indított beszélgetéseit a Magyar Telekom forgalmi díj nélkül biztosítja májusban.

Távoli, digitális munkavégzést segítő felajánlások

A Cisco ingyenesen elérhetővé tette lakossági Webex (virtuális megbeszélés platform) szolgáltatását, valamint 90 napra elérhető a vállalati Webex szolgáltatás ingyenes, korlátozás nélküli próbaverziója is.

Több biztonsági megoldással is szolgálnak a biztonságos távoli munkavégzésre vonatkozóan (VPN, DNS-alapú biztonsági megoldás, több-faktoros autentikáció).

A digitális munkavégzést, távmunkát támogató Microsoft felhő alapú megoldásai közül az Office 365 Vállalati Alap és Prémium csomagokra történő új előfizetés esetén a szolgáltatások az első 3 hónapban díjmentesen vehetők igénybe a Telekom ügyfelei számára.

Az Oracle Academy DBA és Java programozói online tananyagai ingyenesen elérhetőek.
Email cím: eva.csilla.fazekas@oracle.com
Telefonszám: +36705119101

Az ALPHANET Informatikai Zrt. felajánlja teljes szerviz eszköztárát, szolgáltatásait, szakértői kapacitását minden olyan esetben, ahol bárkinek szüksége van az informatikai, számítástechnikai eszközei esetében támogatásra.

Felhőalapú könyvelő és pénzügyi rendszer, amely telepítés nélkül, azonnal használható. A könyvelő és könyvelt vállalkozás a rendszerben elérhető dokumentumkezelőben intézheti a bizonylatok átadását, információk megosztását. A könyvelő programunk 60 napig, a pénzügyi programunk 90 napig ingyenesen elérhető.

A TechMánia Podcast online és telefonos távsegítséggel segít iskoláknak, kis és középvállalkozásoknak ingyenesen a következő témakörökben: MS Teams, Skype és Zoom használata, csoportok kialakítása, online oktatás, szoftver telepítés, frissítés.
Email cím: info@techmaniapodcast.hu
Telefonszám: +36307989923

Folyamatszervezési, szoftverfejlesztési, algoritmizálási és hatékonyságnövelési tapasztalattal tudják a vállalatokat folyamatok újratervezésében, munkavégzések átgondolásában segíteni. 

A White Hat IT Security csapata felajánlja a linken elérhető segédanyagot, amely gyakorlati segítséget ad a távoli munkavégzés biztonságosabbá tételében, illetve segítséget nyújt, hogy a cégek adatvagyona, személyes adataik nagyobb biztonságban legyenek. 

A GoodID eÜgyfélszolgálat lehetővé teszi a személyes ügyfélszolgálattal vagy ügynöki hálózattal rendelkező szolgáltatók számára a távoli ügyfélazonosítást, szerződéskötést és ügyintézést. A béta verzióban elérhető megoldást 3 hónapig díjmentesen biztosítjuk, későbbi szerződéskötési kötelezettség nélkül.

A QUiCK pénzügyi nyilvántartó rendszer KKV-k számára likviditássmenedzsmenthez és érintésmentes számlaérkeztetéshez nyújt segítséget. A #digitalisjolet kuponnal április végéig történő regisztrációk esetén egy évig ingyen adjuk a rendszert. 

A Számlázz.hu minden csomagjában elérhetővé tették a “bejövő számlák” funkciót. Minden vállalkozó számlázási fiókjában automatikusan megjelennek a részére (Számlázz.hu rendszerén keresztül) kiállított bizonylatok.

A vállalkozók és könyvelők közti munkafolyamatokat segítik azzal, hogy a könyvelői adatkapcsolatot mindenhol elérhetővé tették, így a Számlázz.hu-ban kiállított számlák, a kifizetettségi adatok automatikusan megjelennek a könyvelő szoftverében is. Az online adatkapcsolat 9 szoftverrel elérhető. 

Az InvestCEE Tanácsadó Kft. felajánlja felhő-alapú szoftver eszköztárát, szolgáltatásait, szakértői kapacitását a jogi és üzleti folyamatok digitalizációja érdekében. Ezek a megoldások segítik az adatvezérelt ügyvitelt, a szerződéskötés digitalizációját, a vállalati adatbázisokban való hatékony eligazodást.

A „Vállalkozz Digitálisan” kezdeményezés keretében a MobilGO minden magyar embernek és vállalkozásnak segítséget kíván nyújtani a digitális átállásban, így ingyenessé teszi a cégregisztrációt és az online értékesítést minden hazai vállalkozás számára az applikációban és weboldalon a járványhelyzet idejére.

Biztosítják segítségüket a Microsoft Dynamics NAV, BC ERP rendszerek supportálása, Microsoft ERP rendszerek supportálása terén.

Ingyenes hozzáférést biztosítanak az e-aláíráshoz szükséges tanúsítvány megszerzéséhez és a dokumentumok elektronikus aláírásához, így a TrustChain platformon feltöltött és mobil applikáción aláírt dokumentumok teljes bizonyító erejű magánokiratnak minősülnek.

Az autoSIM-200-al dinamikus szimulációk készíthetők az ipari automatizálás területén ismert folyamatokról (pneumatika, hidraulika...)

Animációk - Az automatizálás világában használt pneumatikus építőelemek szerkezeti kialakításainak bemutatásához használható animációk, pneumatikus vezérlések és kapcsolások működő szimulációi tölthetők le előzetes ingyenes regisztráció után.

Segítünk fenntartani a cége folyamatos működését.Az Avaya Spaces hang- és videokonferencia 200 fő egyidejű részvételével nyújt távmunka lehetőséget, beszélgetési térrel, fájlmegosztással és most 60 napra ingyenesen elérhető bármely cég számára. 90 napra ingyenes licencek a felhőalapú távoli együttműködéshez.

ESZIR felhő alapú szociális szakmai adminisztrációs rendszerünkkel, jelentős költség és munkaerő megtakarítás érhető el. Strukturáltan rögzíthető és akár távolról is követhető az ellátottak állapota az elvégzett munka. Új igénylők most 3 hónapig ingyenesen használhatják rendszerünket.

A járványügyi vészhelyzet végéig nyílt információk elemzésével olyan ingyenes szolgáltatást nyújtanak, amellyel ügyfeleik képet kaphatnak arról, hogy az informatikai rendszereik tartalmaznak-e rosszindulatú kódokat, végeztek-e rajtuk sikeres kibertámadásokat, stb.

Digitalizációs tapasztalataink alapján segítünk kiválasztani szoftvereket, melyek az otthoni munkavégzést, csapatmunkát, ügyfélkommunikációt támogatják. (A szoftvereket mi nem áruljuk és nem üzemeltetjük.)

Ingyenes veszélyhelyzeti GDPR videórögzítés módszertan az SzVMSzK és az ATASI TEAM Kft. felajánlásban a magyarországi videórögzítő rendszert alkalmazók számára. A módszertan a járványügyi intézkedések támogatásához, valamint a vállalkozóknak, vállalkozásoknak nyújt segítséget a jogszerű adatkezeléshez.

A vizuális jegyzetéssel (is) foglalkozó cég az online meetingeket (Café beszélg etéseket) támogatja: képekre fordítják az ott elhangzottakat. Online Meetingek (Café beszélgetések) vizuális jegyzetelése egyfajta szinkrontolmácsolást jelent.

A belső kommunikációval foglalkozó Blue Colibri App ingyenes, részletes és gyakorlatias válságkezelési és kríziskommunikációs útmutatót ajánl fel (nem csak) vezetőknek.
A javaslatokat tartalmazó útmutatóért írj a sas.eszter@joincolibri.com címre, és küldik is az útmutatót.

A Colibri Online Studios ingyenes home office bingó játékot ajánl fel, amivel távmunkában is biztosítható a jó hangulat, a közösségérzés és az elkötelezettség. A letölthető bingó sablonért és a feladatokért írj a studios@joincolibri e-mail címre.

Az SAP Ariba Discovery 4 millió üzleti partnert összekötő B2B hálózatát és beszerzési platformját 90 napig ingyenesen elérhetővé tesszük, hogy bármilyen árura vagy szolgáltatásra felmerülő beszerzési igény szabadon közzétehető legyen és jutalékoktól mentesen befuthassanak a szállítói ajánlatok.

Az SAP Qualtrics Remote Working Pulse felmérés segítségével a vállalatvezetők visszajelzést kapnak arról, hogyan boldogulnak az otthoni munkavégzéssel a munkavállalók, és mi az, amiben támogatásra lenne szükségük.

A koronavírus járványt körülvevő bizonytalanság arra késztette az üzleti partnereket, hogy újraértékeljék, kitől vásárolnak. Az SAP térítésmentesen elérhető Qualtrics COVID-19 CUSTOMER CONFIDENCE PULSE kérdőívünk segítségével ismerje meg üzleti partnerei elvárásait és mérje fel bizalmukat az Ön cége iránt.

A HumanoiT Kft.-nél azon dolgoznak, hogy a vállalati informatika biztonságosabb legyen. A jelenlegi krízishelyzetben is ez a cél, ezért május 31-ig ingyenes IT biztonsági és jogi kríziskonzultációval segítenek üzletfolytonossági terv, víruscédelem, jelszókezelés, információbiztonság kapcsán.

A Moresimp Kft. - a kialakult helyzetre tekintettel - a bajba jutott cégeken kíván segíteni távmunkát támogató szoftverek ingyenes biztosításával, így egyszerűbbé válik a projektmenedzsment, az ügyféltámogatás (helpdesk) és a dokumentumkezelés (céges wiki) is.

Otthoni munkavégzés megvalósítás, hozzá kapcsolódó távelérés, adatelésés, felhős levelezés, közös munkavégzés, munkaidő nyilvántartás

KKV-Direct : Mikro-, kis- és közép-vállalkozások kapcsolati és üzleti platformja, mely kifejezetten a vállalkozók és vállalkozások egymás megismerésére, az egymás közti kapcsolat létrehozására, illetve az egymás közti üzleti lehetőségek támogatására létrejött online üzleti platform.

WordPress weboldalak készítésében, üzemeltetésében és programozási feladatokban (Python, Java, Bash, Ansible) tudnak segíteni.

Digitális kereskedelemhez történő átalakuláshoz nyújtanak ingyenes tanácsadást vállalkozások részére. Szakértőik ingyenesen beállítják a vállalkozás első Google Ads kampányát. Kedvezményes díjszabást biztosítanak a 2020-as év végéig a kampánymenedzsmentre.

A Panda Security, a jelenlegi helyzetre való tekintettel, végpontvédelmi megoldását, termékeit 3 hónapig és 50 felhasználóig ingyen biztosítja meglévő ügyfeleinek licenc bővítésére, és védelem nélküli, új ügyfelek részére!

Az otthoni munkavégzés már nem csak arról szól, hogy egy-egy email megnyitható legyen a telefonunkon vagy laptopunkon, bárhol is vagyunk éppen. A hatékony távmunka alapfeltétele, hogy az otthonunkból is biztonságos módon teljes körű munkavégzésre legyünk képesek.

Távoli informatikai segítség nyújtásban tudunk segíteni, legyen szó akár a meglévő infrastruktúra üzemeltetése, átalakítása, home office-ra való átállás elősegítése, vagy új rendszerek bevezetéséről. Microsoft technológiákon alapuló termékek üzemeltetése, támogatása, KKV-k és lakossági ügyfelek számára.
Az alábbi elérhetőségen léphetnek kapcsolatba velünk. info@focussolutions.hu

Ingyenes Office Online programcsomag, ezen belül is a Teams ingyenes használatának biztosítása

Ingyenesen elérhető Microsoft Office képzési anyagok.

Microsoft Teams használatához oktató videók és útmutatók.

Microsoft angol nyelvű tréning csatorna, amely segít a Microsoft Teams használatában.

Az egészségügyi veszélyhelyzet megszüntetéséig ingyenessé tesszük felületeinket, funkcióinkat, annak érdekében, hogy ezzel is elősegítsük az előadó-művészeti életben a leendő szakmai kapcsolatok kiépülését, jövőbeni projektek megszületését.

Megoldásainkkal fizikai kontaktus nélkül köthetnek munkaügyi és megbízási vagy *egyéb szerződéseket. Négy hónap ingyenes időszakot és 100 szerződést biztosítunk minden rászoruló vállalkozásnak a járvány idején.

A Capital Consulting a digitális összefogás keretében összegyűjtött olyan nemzetközi felajánlásokat, melyek a vírushelyzetre reagálva ingyenes képzési lehetőséget biztosítanak, valamint ingyenesen hozzáférhető szoftveres megoldásokat tettek elérhetővé.

Segítségnyújtás bármilyen lakossági számítógépes problémával kapcsolatban, ami távolról telefonon vagy interneten keresztül megoldható. Cégek, vállalkozások számára tanácsadás akár online megjelenésben is (weboldal, webshop, online fizetés).

2020. június 30-ig minden meglévő és új ügyfelük díjmentesen használhatja az eBIZ szolgáltatást. Az eBIZ vevőknek történő számlázásra, költségszámlák befogadására, tárolására is alkalmas, bankszintű biztonsági előírások mellett. A könyvelők és korlátlan számú munkatársak részére hozzáférés adható.

A StatusApp használatával radikálisan lecsökkkenthető a problémák felismerésétől a megoldásig tartó idő. A munkatársak a munkanap végén 3 célzott kérdés megválaszolásával lehetővé teszik, hogy a menedzsment akár naponta javítson a vállalat működésén.

A billzone.eu online számlázó felajánlja, hogy 2020. június 30-ig új ügyfeleinek évi 24 db e-számlát állíthatnak ki díjmentesen. Ezzel szeretnék elősegíteni az érintésmentes és digitális számlázás minél szélesebb körű elérhetőségét.

A SZTAKI eLearning Osztály által kidolgozott SSS® többplatformú technológia segítségével előadásokat és konferencia anyagokat lehet archiválni és megosztani a hozzájuk tartozó illusztrációkkal.

Távoli, digitális orvosi munkát támogató felajánlások

A DeriCom Kft. elindított a háziorvosok számára egy ingyenes szolgáltatást a potenciális fertőzöttek kikérdezésének és követésének a támogatására. A szervezési intézkedések mellett hatékonyan tudja csökkenteni az orvos-beteg találkozások számát, és támogatni a biztonságos betegellátást. 

A Hospitaly rendszerben elérhető „Fertőzés detektor” a rendszert használó egészségügyi intézmények számára ingyenesen elérhető, hogy vírusfertőzés esetén, időrendben lekérhető legyen azon egységek listája, akikkel a fertőzött kontaktusba kerülhetett.

A Kerubiel Kft. önkéntesei bevonásával az egészségügyi szektor szereplői számára biztosít külső sérülékenységi vizsgálatot, remote munkakörnyezettel kapcsolatots felülvizsgálatot és tanácsadást, valamint biztonsági értékelést és előrejelzést.

Az Avaya 2020. aug. 31-ig ingyen biztosítja az egészségügyi- és nonprofit szervezeteknek az Avaya Spaces hang- és videokonferencia megoldást, ami 200 fő egyidejű részvételéhez nyújt csoportmunka lehetőséget. Alkalmas távmunkához, beszélgetési térrel és fájlmegosztással. Böngészőből, mobilról is elérhető.

Ingyenes bőrgyógyászati távrendelést biztosítunk a "MedInnoScan" nevű, Apple Storeból és Google Play Storeból letölthető applikációnkkal. A leletezést a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikája végzi, TB fizeti, TAJ szám kell hozzá. A leletet emailen kapja vissza a feltöltő felhasználó 72 órán belül.

A mindennapok hősei közül óriási felelősség és teher hárul az egészségügyben dolgozókra, ezért májusban belföldön lebeszélhető 1000 ingyenes perccel támogatjuk a Magyar Telekommal közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját.

Áramlástani- (CFD) és szilárdságtani (FEM) szimulációkkal segítjük a gyógyászati, gyógyszeripari cégek termékfejlesztési folyamatait. Felgyorsítjuk és megkönnyítjük a termékfejlesztést többek között keveredés szimulációk, kémiai reakciók és reakciósebességek, gyártási tesztek, vagy gyors prototípusgyártás technologizálása területén.

Távoli, digitális oktatást segítő felajánlások

A Cisco 180 napra elérhetővé teszi Webex platform oktatási moduljának (Training Center) teljes értékű próbaverzióját.

A Microsoft ingyenes webes tanfolyamokon, webinárokon mutatja be a digitális oktatás lehetőségeit pedagógusoknak.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság „Médiaszertár” zárt Facebook csoportján keresztül szakmai támogatást nyújt a távoktatással kapcsolatban segédanyagokkal, tanácsokkal.

A Telenor Hipersuli digitális tanáraitól ingyenes eszköz és módszertani javaslatcsomag érhető el a távoktatás bevezetésére szülőknek és pedagógusoknak.

A Vodafone adathasználat nélküli elérhetőséget biztosít az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu) használatához.

A Vodafone Alapítány e-learning rendszerén keresztül az érdeklődő pedagógusok ingyenesen elvégezhetik az „IKT eszközök a tanórán” című 30 órás akkreditált tanár-továbbképzési programot.

A Vodafone Digitális Iskola Programra kidolgozott „Kisokos” egy komplex szakmai anyag, mely digitális felületek használatához és a tanításba való integrálhatóság lehetőségeihez ad útmutatót közérthető módon.

A „Vodafone Tanári szoba” a Vodafone Digitális Iskola Programban dolgozó pedagógusok jó gyakorlatainak megosztására létrehozott oldal, amely várja a digitális ötletekre vágyó és kipróbált módszereiket szívesen megosztó tanárokat, ezáltal segítve a pedagógusok és az iskolák digitális transzformációját.

Az NJSZT honlapjáról nyomtatható formában, ingyenesen letölthető az IKT pedagógusoknak című tananyag, amelyből a pedagógusok elsajátíthatják a digitális oktatás alapjait. A társaság szakértőitől e-mailben is kérhetnek segítséget az informatikával ismerkedő pedagógusok és felhasználók is.

A webfejlesztő cég segítséget tud nyújtani útmutatóival a prezentáláshoz, műszaki előadásokhoz, valamint az online meetingekhez. Lehetőség van a Microsoft Teams vagy Skype szolgáltatások távoktatásra való használatához felkészítő alkalmak és próbaelőadások megszervezésére.

A Codecool budapesti oktatóközpont tanárok és szülői csoportok számára kínál ingyenes segítséget a digitális munkarend gyors felállításához programok telepítésével, tanulási csoportok létrehozásával, prezentációk és videók rögzítésével, feltöltésével és megosztásával kapcsolatban.

Az IBM felajánlja oktatási intézmények részére, hogy egészen július 31-ig ingyen használják a Video Streaming vagy Enterprise Video Streamingterméket. A platformon lebonyolíthatóak online előadások vagy tanórák, valamint feltölthetőek tananyagok videó formátumban. ​

Az ITware Kft. online és telefonos szakmai segítséget ajánl a digitális oktatás támogatására.

Email cím: ITW_sales@itware.hu
Telefonszám: +36301902787

A 3bit Kft. online és telefonos szaktanácsadást nyújt online oktatással, módszertannal, lehetőségekkel, tapasztalatokkal kapcsolatban.
Email cím: ivsz@3bit.hu Telefonszám: +36709450554

A Green Fox Academy online segítséget ajánl, útmutatót ad a távoktatás megvalósításához a „best practice”-ek által.
Email cím: peter.szel@greenfoxacademy.com

Az A Manóba! szervezete segítséget nyújt a távoktatás bevezetésében.

A Ketsch Kft. online és telefonos szakmai segítséget nyújt tanárok részére a front-end fejlesztés, felhő és big data megoldások területén.
Email cím: info@ketsh.hu Telefonszám: +36204119806

Az Oracle Academy DBA és Java programozói online tananyagai ingyenesen elérhetőek.
Email cím: eva.csilla.fazekas@oracle.com Telefonszám: +36705119101

Adatkeret használata nélkül elérhető a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja, ahol több száz tanulást segítő alkalmazás található. Ezek szűrhetők tantárgy, évfolyam és kompetencia szerint. Az Apptár androidos, az abban található alkalmazások Android és iOS eszközökön egyaránt működnek.

A Vodafone Magyarország Digitális Iskola Program videógyűjteménye olyan tanítási célokra hatékonyan használható alkalmazások használatát bemutató videókat tartalmaz, melyek az IKT eszközök használatában kevésbé járatos pedagógusok számára is könnyedén követhetőek.

A Vodafone Magyarország azzal segíti továbbá a digitális oktatást oktatói és tanulói oldalról egyaránt, hogy adatforgalom-mentessé és elérhetővé teszi a távoktatáshoz kapcsolódó letöltéseket és megoldásokat, így a Vodafone Digitális Tanterem Programjához kapcsolódó tartalmakat is.

A T-systems Magyarország „Válj Digitális Pedagógussá MOST” Programjának mini-képzésében gyakorlatias leírások, számos ötlet és tanács segíti a pedagógusokat a digitális pedagógussá válás útján.

A Telekom felhasználóinak az IPTV Videotékában és a TV GO aloldalán számos ingyenesen elérhető otthoni oktatást segítő tartalmi lehetőség és ajánlat áll rendelkezésére. Elérhetőek továbbá az M5 által sugárzott oktatási anyagok, IPTV-n június 30-ig vagy a jelenlegi helyzet fennállásáig.

A Telenor MyTV szolgáltatásában bárki számára előfizetési díj nélkül érhető el az M5 oktatási csatorna, Telenor ügyfeleknek adatforgalom felhasználása nélkül.

A Magyar Digitális Oktatásért Egyesület saját résztvevői hálózatában a valós gyakorlat feldolgozása megosztható jógyakorlatként, továbbá mentorálást, egyéni és iskolai szintű szakmai tanácsadást ajánlanak fel a távoktatásos mintaórák kidolgozásában.
Email cím: egyesulet@mdoe.hu Telefonszám: +36302809450

A Redmenta tanári közössége több mint ezer saját anyagot ajánl fel azok számára, akik még nem hozták létre digitális tartalmaikat, ezeket az anyagokat folyamatosan kategorizálják. A Redmenta használatához és az átálláshoz bármilyen segítséget megadnak az iskoláknak. Email cím: hello@redmenta.com

A SysWeb Kft. a LimeSurvey magyarországi partnereként az oktatási anyag számonkérésének digitális megvalósításában ajánl segítséget. A LimeSurvey installálásában és a számonkérő kérdőívek elkészítésében, kiértékelésében biztosítanak a pedagógusok számára online segítségnyújtást és tréningeket.

A Systemathx Hungary Zrt. informatikai szaktanácsadást ajánl és számos online képzést, tréninget.
Email cím: info@systemathx.hu Telefonszám:+36202270588
Szakmai segítség formája: online, telefonon

A Balázs-Diák Kft. saját fejlesztésű Ügyesedni és Újgenerációs szoftvereivel kapcsolatos tájékoztatást és útmutatót ad az online felület eléréséhez és ingyenes használatához.
Email cím: info@balazs-diak.hu Telefonszám: +36204664116

Az Avsys Kft. online és telefonos segítséget ajánl fel a Promethean interaktív táblák és érintőképernyők távoktatásban való alkalmazásához.
Email cím: info@avsys.hu Telefonszám: +3612960641

Az ALPHANET Informatikai Zrt. felajánlja teljes szerviz eszköztárát, szolgáltatásait, szakértői kapacitását minden olyan esetben, ahol bárkinek szüksége van az informatikai, számítástechnikai eszközei esetében támogatásra.
Email cím: sevice@alphanet.hu Telefonszám: +3612421830

Az Ethical Hacking Consultancy Kft. online és telefonos szakmai konzultációs lehetőséget ajánl fel pedagógusok és rendszergazdák számára.
Telefonszám: +36304441355

A Mortoff Kft. segítséget nyújt a pedagógusok részére, hogy könnyebben megismerkedjenek a különböző online konferencia eszközök használatával.
Email cím: info@mortoff.hu Telefonszám: +3613195511

Az ASC Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. szakmai tréninget ajánl a pedagógusoknak a digitális oktatás megtervezésére és az oktatás megtartására. Továbbá segítséget nyújtanak a Jitsi konferencia kezelő program használatával kapcsolatban.
Email cím: koronavirus@asc.hu Telefonszám: +36303036764

A RisingStack Kft. támogatást ajánl iskolai szerver kapacitással kapcsolatos krízis, rendszerösszeomlás esetén, felhő szolgáltatást, valamint limitált darabszámban virtuális gépeket biztosítanak.
Email cím: info@risingstack.com Telefonszám: +36305411474

A WebSoft Informatika segít az iskoláknak nyílt forráskódú, webes platform kiválasztásában, szükség esetén szerverkapacitást tud biztosítani. Már kiválasztott platform használatában segítséget tud nyújtani bármilyen elakadás esetén, technikai segítségnyújtást is ajánl.
Telefonszám: +36703425494

A CustomerView segít a megfelelő oktatási platform kiválasztásában, illetve bármilyen platform használatának betanításában. Ha szükséges, egy adott oktatási intézménynek segít a módszertan kidolgozásában a digitális oktatás kezdő lépésétől.
Email cím: info@customerview.hu Telefonszám: +36706196291

A Passed Informatikai Kft. szoftvertesztelési szolgáltatást ajánl a tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállás kialakításában.
Email cím: info@passed.hu Telefonszám: +36703873566

Az Újpedagógia segít a digitális átálláshoz szükséges megfelelő platform kiválasztásában, valamint vállalja a tanár közösség digitális tréningelését.
Email cím: info@ujpedagogia.hu
Telefonszám: +36302714725​

A Perbit HR Magyarország Kft. 100 főnél nagyobb tantestület- és tanuló csoportoknak ingyen HR szoftvert ajánl fel a kommunikáció hatékony kezelésére. Továbbá informatikai technikai segítséget nyújt a tanároknak bármilyen elakadás esetén.
Email cím: fejer.tamas@perbithr.hu Telefonszám: +36709482434

A Netlife Kft. szakmai támogatást nyújt számos szoftver (például Slack, Asana, Meets, Teams, Skype, Office365,TeamViewer) használatának bemutatása és magyarázása, illetve a beállítások elvégzése által.
Email cím: info@netlife.hu Telefonszám: +36303361265

A Vivorbis Kft. szakmai segítséget ajánl a távoktatás, a számítástudományi és a programozási ismeretek területein.
Telefonszám: +3614568899

Az Unicomp Kft. a hálózatépítésben segít eszközt kiválasztani, beszerezni. Videokonferencia felépítésében tetszőleges platformon nyújt segítséget.
Email cím: info@unicomp.hu Telefonszám: +3622511130

Az Eddie okostelefonos alkalmazás játékosan és élményszerűen segít megérteni az 5. osztályos általános iskolai geometriai tananyagot. 

A Kerorg-Soft Kft. ingyenes Delphi oktatási licencet ajánl a programozás oktatásához és azzal kapcsolatos oktatási anyagokat. Email cím: info@kersoft.hu Telefonszám: +3612062147​

NICOpro Kft. az informatikai megoldásokban, azok használatában ajánl szakmai segítséget.
Email cím: nicopro@nicopro.hu Telefonszám: +3679326581

A Login Autonom Kft. szülőknek, tanároknak és iskoláknak is segítséget ajánl IT kérdésekben. A felajánlás nem szoftverspecifikus.
Email cím: info@login.hu Telefonszám: +36619988200

A PC Trade Systems Kft. online és telefonos tanácsadást ajánl iskoláknak ingyenesen a következő témakörökben: MS Teams használat és csoportok kialakítása, online oktatás Skype/Teams felületen és Wordwall telepítés.
Email cím: kozbesz@pctrade.hu Telefonszám: +3662310020

Az EuroCable Magyarorszag Kft. ingyenes online és telefonos tanácsadást ajánl videostreaming kapcsán a rögzítéstől a streaming lebonyolításáig, április 15-ig.
Email cím: Irjalnekunk@1240.hu Telefonszám: +3619110100

Az IEC International Education Center Kft. szakmai tanácsadást nyújt felnőttképzési kérdésekkel kapcsolatban.
Email cím: iec@iecinfo.hu
Telefonszám: +36703710258

A Novitech Kassa online tanácsadást nyújt iskolák (elsősorban felsőoktatási, felnőttoktatási) számára a tanítás online menedzseléséhez, a tantárgyak online tanításához Sharepoint es webmeetingek által.
Email cím: toth@novitechgrup.sk Telefonszám: +352691554719

A Biztributor Kft. 1000 családnak biztosít Bitdefender Total Security 2020 magyar nyelvű antivírus licencet, 1 évre és 5 eszközre.
Telefonszám: +36 1 392 0218​

Az Invitech segítséget nyújt az iskolák számára a felhő alapú konferencia és csoportmunka megoldások bevezetésében a rendelkezésükre álló kapacitás függvényében.

Egy kiválasztott iskola, gimnázium számára biztonságos távoktatást lehetővé tevő rendszer-provizionálást ajánl fel open source alapokon. Információbiztonsági oktatást nyújt tanárok, illetve diákok részére.
E-mail cím: marton.miklos@acpmit.com
Telefonszám: + 36 70 933 9774

A Precognox felajánlja, hogy segítséget nyújt tanároknak, rendszergazdáknak a kapcsolattartást segítő szoftverek (Moodle, Google Hangout, Google Drive stb.) használatát, beállításait illetően Kaposváron. E-mail cím:info@precognox.com Telefonszám: + 36 82 222 193​

A Centaer Consulting új rendszerek bevezetése kapcsán 10 iskola számára útmutatást, módszertani segítséget nyújt az új rendszerek bevezetése során felmerülő buktatók kezelésében online workshop keretében a tanév végéig.
E-mail cím: office@centaer.com
Telefonszám: +36 70 385 7803

A ChemAxon Kft. kémia oktatás támogató online szoftvert ajánl fel, egyetemek és érettségire felkészítő gimnáziumok részére, kémiai rajzoló programmal és quiz készítési lehetőséggel. Leginkább szerves kémia oktatásra alkalmas.
Telefonszám: + 36 20 928 9543

A DO-Q-MENT Digitális Kft. joghatás kiváltását tudja megoldani a távolból, ahol bizonyító erőre van szükség az oktatási folyamatban, pl. érdemjegy adáshoz dolgozat beküldése, dokumentumok ellátása aláírással és időbélyeggel. A szolgáltatás havi 20 aláírásig a magánszemélyek számára ingyenes.

A Carant Antenna Kft. televízió, illetve WIFI antennát ajánl fel a távoktatás elősegítésére a vételi nehézséggel küzdő helyekre. Telefonszám: +36 30 229 9993​

A Festo CIROS szoftvere elsősorban mechatronika, robotika, PLC programozó szakképzésben, vagy műszaki felsőoktatásban tanulók és tanítók számára nyújt 3D virtuális oktatási környezetet, mely mechatronikai gyakorlati feladatok végrehajtását teszi lehetővé. Ez a megoldás július 30-ig ingyenesen elérhető.

Díjmentes telefonos és online segítséget ajánl iskoláknak, kis és közép vállalkozásoknak a következő témákban: MS Teams, Zoom, Skype telepítése és használata, csevegő csoportok kialakítása, VPN készítés és beállítás, egyéb felmerülő műszaki kérdések.

A távoktatáshoz használható digitális eszközökre vonatkozó ismereteik (szoftverek, videokonferencia megoldások és online alkalmazások) megosztásával ajánlják fel segítségüket a tanároknak. A kérdéseket a Nokia Budapest Help weboldalon várják.

Az ingyenesen elérhető Remote Educator Pulse megoldással biztosíthatja, hogy az oktatók felkészültek a távoktatási programok nyújtására, miközben Ön a konnektivitásnak köszönhetően folyamatosan értesülhet élményeikről és véleményükről, ezáltal folyamatos befolyással lehet az eredményekre.

Az ingyenes Higher Education: Remote Learning Pulse révén biztosíthatja a hallgatók biztonságát és egészségének megőrzését, valamint felkészültségüket a távoktatási programokra történő átállásra. A program bevezetésével folytatódhatnak a tanulás tekintetében kulcsfontosságú előrelépések.

90 napig ingyenes hozzáférést biztosítunk olyan egyetemistáknak, akik az SAP University Alliances programhoz tartozó 3800 egyetem valamelyikén tanulnak és szeretnének az SAP-nál elhelyezkedni. Az SAP ökoszisztéma megoldásait bemutató kurzus végén az SAP által elfogadott vizsga tehető.

Elérhető online kurzusok innovációs trendekről és vezető technológiákról: robotizált folyamatautomatizálás, gépi tanulás, mesterséges intelligencia, IoT, adattudományok -, az openSAP platformon.

Alapvető digitális ismeretek átadása az SAP Young Thinkers programon keresztül, hogy diákoknak és tanároknak segítsünk az iskolabezárások közepette az otthoni tanulásban.

Akriel, online számtan és algebra oktató alkalmazás. Segítségével az algebra tanulás és tanítás játékos és egyszerű. Általános iskola felső tagozattól középiskoláig.

Az Avaya 2020. aug. 31-ig ingyen biztosítja a felsőoktatási intézményeknek az Avaya Spaces hang- és videokonferencia megoldást, ami 200 fő egyidejű részvételéhez nyújt csoportmunka lehetőséget. Alkalmas tanórák közvetítésére, állandó beszélgetési térrel és fájlmegosztással. Böngészőből, mobilról elérhető.

A Panda DOME Advanced vírusvédelmi szoftver egyaránt használható diákok és tanárok által az otthoni tanulásra, oktatásra bevont eszközök védelmére. Online formában, az alábbi oldalon letölthető a termék, innentől 3 hónapig ingyenes védelmet biztosít az adott eszközön.

A Colibri Online Studios online tartalomgyártási szolgáltatást ajánl fel. Segítenek webináriumok készítésében, valamint digitális kommunikációs és oktatási anyagok gyártásában (animációk, prezentációk, grafikák).

E-mail: studios@joincolibri.com
Telefonszám: +36 30 283 1957

Úgy gondoljuk, a jelenlegi helyzetet csak összefogással lehet megoldani. Összefogásra van szükség a digitális oktatás terén is. ingyenes supportot kínálunk intézményi partnereinknek, de szeretnénk egyedi segítséget is nyújtani a tanulóknak, szülőknek is. Webfejlesztéssel illetve hostinggal is tudunk segíteni.

Webdesign, UX design és webfejlsztés. Ezekhez értünk, és ha valahol segíteni tudunk velük, akkor szívesen segítünk!

www.ferradio.hu az interneten közérdekű információk, prevenció (központi audio file) közzététele. Diákok tananyagának közzététele - élő távoktatás - vagy konzerv anyagok adásba helyezése. Minden technikai feltétel adott az élő és konzerv anyagok adásba helyezéséhez a nap 24 órájában.

A SKOLL Learning Technologies Kft. e-learning tapasztalatait szeretné felajánlani elsősorban a közép- és felsőfokú oktatás távoktatásra állásának támogatására: két oktatóvideóval, melyekből a pedagógusok elsajátíthatják az e-oktatás menetét, másrészt általános módszertani és technológiai szaktanácsadással.

Időpontfoglaló rendszerünket (booked4.us) e tanévre ingyenessé tettük tanárok és iskolák részére, hogy az egyéni konzultációk, beszámolók szervezését megkönnyítsük. A diákok egy önkiszolgáló felületen foglalhatnak a tanár által felkínált időpontokból.

BOOKR Suli pedagógiai módszertani csomag használatával, a pedagógusoknak lehetősége nyílik a digitális interaktív könyvek egyszerű beépítésére a magyar tanórákba. A mai tanulók számára is izgalmas formában mutatja be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait.

A SmartEdu egy jól átlátható, könnyen kezelhető alkalmazás, aminek segítségével online oktathatunk.Első körben 15 oktató munkáját tudjuk segíteni, személyes supporttal.

A QuizOffice a tanulók, tanárok és intézmények számára készült, a mindennapi oktatás során INGYENESEN használható rendszer. Lehetőséget ad a házi feladatok, dolgozatok, vagy csak egyszerű gyakorló feladatsorok rögzítésére, kitöltésére, és az eredmények automatikus kiértékelésére.

Egyetemi oktatóknak adunk lehetőséget arra, hogy az elmaradt órák jegyzeteit, a tanulmányaikat és az általuk írt könyveket feltegyék egy ingyenes, online olvasó felületre, ahol jogdíjat kapnak az olvasások után. A biztonságos feltöltésről és a jogi háttérről videós meetingeken tartunk előadást.

A SOLIDWORKS diákverziójával szeretnénk segíteni a tanárokat és diákokat, hogy otthonról, illetve távoktatásban/-tanulásban el tudják végezni a CAD/CAM oktatást/ tanulást. Kérem, amennyiben igényt tartanak a SOLIDWORKS diákverzióra, írjanak az info@eurosolid.hu e-mail címre, mi pedig elküldjük elektronikusan.

Informatikai tananyagok, oktató videók készítése, wp alapú webhelyek építésében közreműködés.
Referenciák:
- www.pcsuli.hu/infotagozat
- www.pcsuli.blogspot.hu

A SAS a regisztrációtól számítva 30 napra ingyenessé teszi online kurzusait! Legyen szó mesterséges intelligenciáról, gépi tanulásról, Big Datáról, adattudományokról vagy akár ügyfélintelligenciáról - az érdeklődők most ingyen bővíthetik tudásukat.

Távoktatás technológai támogatására felajánlottuk az általunk kifejlesztett mesterséges intelligencia alapú Alrite beszédfelismerő megoldásunk ingyenes használatát a felső- és közoktatási intézmények oktatói részére.

Webinár, csoportmunka, online képzés Webex platformon; kapcsolattartás az iskolákkal, tanárokkal elsősorban informatika tanárokkal, az iNFOTANÁR Mentor Program keretében.

Közoktatási ICT infrastruktúra üzemeltetésének monitorozása, támogatása NETvisor szoftvertermékekkel. Konzultáció, tanácsadás a megfelelő digitális oktatási módszertan, illetve az azt támogató eszközök, termékek, alkalmazások kiválasztásában, használatuk elsajátításában.

A Neumann Társaság közösségimédia-tananyagot és a gyakorláshoz használható példatárat tett ingyenesen letölthetővé.

A Neumann Társaság ingyenesen letölthető IT biztonsági tananyaga, amely egyebek mellett a koronavírus-vészhelyzet nyomán elszaporodó online csalások ellen is tartalmaz információkat közérthető formában.

A Wordzie Angol és Német Szótanító program minden tanári funkcióját, csoportos játék lehetőségét, házi feladat kiadó, versenyeztető funkcióját ingyenesen használhatják a tanárok.

Ingyenes pneumatika, elektropneumatika webes szeminárium hetente kétszer 45 perc időtartamban alakalmanként akár 250 diák részére online videókonferencia megoldás révén. A becsatlakozás módjáról és a pontos tanrendről itt tájékozódhat.

A Xeropan csapata ingyenesen nyújt több mint 1600 videós, szótanuló és nyelvtani leckét alapfoktól felsőfokig (A1-től C1-ig) és intuitív szórakoztató feladatokkal élvezetes időtöltéssé varázsolja a nyelvtanulást.

Az Eruditio Oktatási Zrt. 10 perces fejezetekből álló, gyorsan elsajátítható tananyagot állított össze a digitális mentoroknak, mentőövet nyújtva a tanároknak a digitális oktatás területén: módszerek, eszközök, tippek, hasznos oldalak, kvíz.

A ShiwaForce.com Zrt. felajánlja, hogy segítséget nyújt azon szervezetek számára, melyek nehezebben tudtak átállni a hatékony távmunkára. A 10 főig ingyenesen használható feladatkezelő és közös tudástár platformunk bevezetéséhez és használatához tanácsadást és oktatást is biztosítunk.

A Senior Suli egy 15 részből álló videós oktató anyag, amely a veszélyhelyzetben kiemelten kezelt, idősödő korosztály számára nyújt segítséget. A program segítségével a senior korosztály könnyen elsajátíthatja az internet világában szükséges ismereteket és kiélvezheti az online tér nyújtotta lehetőségeket.

Civil összefogás teszi lehetővé, hogy országos szinten segítsen egymásra találni azoknak, akik tanítani szeretnének, és akiknek a tanulásban van szükségük támogatásra. A felület használata ingyenes, önkéntes mentorok és diákok regisztrációját várjuk.

Távoli, digitális oktatást segítő útmutatók, Facebook csoportok

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ munkatársai a dpmk.hu oldalon folyamatosan frissülő validált tartalmakkal, ajánlásokkal, cikkekkel támogatják a pedagógusokat a digitális oktatásra való minél zökkenőmentesebb átállásban.

A moderniskola.hu egy online tanulási lehetőségeket összegyűjtő és bemutató weboldal. ​

A tanárblog.hu oldal elérhetővé tett egy digitális pedagógiai útmutatót.

A „Digitális Témahét Tanári Fórum” Facebook csoport támogatást nyújt a tantermen kívüli digitális oktatás megvalósításához.

Az „Online otthonoktatás” Facebook csoport segítséget nyújt az otthoni online oktatás és tanulás területén.

Az Oktatási Hivatal elérhetővé tett egy módszertani ajánlást az oktatás megszervezésére a tantermen kívüli, digitális munkarendre.

Informatikus és matematika tanári végzettséggel rendelkező szakember felajánlja, hogy napi 2 órában általános iskolások számára matematikát oktat online. Szükség esetén helyszínre is el tud menni felvétel céljából Budapesten.

A kapcsolattartás megkönnyítésére: tankönyv a közösségi média legkülönbözőbb platformjainak használatához. Videók, képek, sztorik, adatok az informatika történetéről, a megnövekedett szabadidő hasznos eltöltéséhez vagy az élményalapú oktatáshoz.

Az SMC eLearning200 digitális oktatórendszerében 10 különböző tematikájú oktató modul kerül megosztásra hetente eltérő tartalommal a pneumatikától a robotikáig. Előzetes ingyenes regisztrációval heti liszensz nyílik meg díjmentesen a mechatronika teljes eszköztárához. Elérhető nyelvek: angol, német, spanyol.

Az NMHH összegyűjtötte az 5 leghatékonyabb tanácsot a nethasználati szokásokkal kapcsolatban koronavírus idejére, melyek segítik a felhasználókat, hogy még csúcs időben is jó minőségben érjék el az internetet.

Az XCLASS nyelvi laboratóriumi szoftver segítségével 15 tanuló és 1 tanár tud 1 blended formában történő virtuális nyelvórán részt venni. A tanulók belépésük után - az előzetes regisztráció alapján – automatikusan egy olyan terembe „ülnek be”, amely a nyelvi tudásszintjüknek megfelelő.

Távoli, digitális oktatást segítő eszköz és tananyag gyűjtemények

Az Oktondi nevű oldal pedagógusok és diákok átállását segíti az online oktatásra. A felületen a NAT-tal összhangban folyamatosan bővülő online anyagok találhatók évfolyam, tantárgy és téma szerint rendezve, valamint használati útmutatók és tutorialok a különböző hasznos eszközökhöz.

A zsenileszek.hu weboldalon elérhető a teljes általános iskolás és középiskolás matematika tananyag rövid, 5-10 perces videók formájában.

A „Hasznos digitális holmik a tanításhoz” gyűjtemény a távoktatás során jól használható IKT eszközöket sorakoztat fel.

Webclass/ online formában minden héten tapasztalt oktatók bevonásával ingyenes pneumatika, elektropneumatika webes szemináriumot tartanak kétszer 45 perc időtartamban a szakképzésben tanuló diákok részére. 

Egy elektronikus könyvtárt hoztunk létre az egyetemi hallgatóknak, hogy megkönnyítsük az otthonról való tanulást és hozzáférhessenek a szükséges irodamakhoz felhasználóbarát környezetben. 

Ingyenes középiskolai matematika oktató online tananyagok és matematika érettségi felkészítő felület.

Érettségire és felvételire készülőknek az elmúlt másfél évtized központi írásbeli feladatsorai azonnal elérhető javítókulccsal elsősorban matematikából, mellette pluszban történelemből, biológiából, kémiából és magyar anyanyelvből is. Vántus András Telefonszám: 20/424-89-36 Email: info@matematica.hu

A távoktatás ideje alatt a Darts Matek program ingyenesen elérhető.

Ingyenesen elérhető SAP e-learning kurzusok, online oktatási tartalmak, és SAP szakértők által tartott live session-ök az SAP Learning Hubon.

Az SAP Litmos egy teljesen ingyenes, otthonról online elérhető Remote Readiness & Effectivity Academy-t kínál, képzési tartalommal. A videóalapú tanfolyamok gyakorlati tanácsokat nyújtanak az otthoni munkavégzés, vagy az új működési modellnek megfelelő vezetői gyakorlat kialakításában.

Ingyenes webinart, "3D tárgyalkotás az iskolában" témában.

Ingyenes webinart, "3D tárgyalkotás az iskolában" témában.

A Neumann Társaság digitális tananyagokkal, informatikatörténeti adattárral, a programozás gyakorlását biztosító online feladatbankkal és más letölthető segédanyagokkal segíti az érettségire készülő diákokat és tanáraikat.
A nem informatikus szakos tanároknak távoktatás segítésére e-learning összefoglaló

A Qulto Education interaktív oktatási anyagok összeállítását és felhasználását támogató on-line platform. A szoftver a közoktatásban és közgyűjteményekben dolgozó pedagógusok munkáját teszi hatékonyabbá, a játszva tanulás élményével. A platformot a koronavírus veszélyhelyzet fennállásáig ingyenes biztosítjuk.

Ingyenesen elérhető filmek, TV csatornák

A Telekom Videotékában ingyenes filmek is elérhetőek.

A Vodafone minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfele számára elérhetővé teszi a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.

A PR-TELECOM március 16-ától minden digitális tévészolgáltatásra előfizető ügyfele számára ismeretterjesztő, oktatási, vallási, sorozat, film, szórakoztató, életmód, rajzfilm, zene, közéleti, hír és nemzetközi csatornákat tett elérhetővé kódolatlanul, várhatóan 30 napra.

Összesen 96 hír, sport, zene, rajzfilm, szórakoztató és egyéb csatornát tett elérhetővé minden digitális előfizetője számára.

A Vodafone lakossági ügyfelei számára díjmentesen biztosítja a Premium TV és FilmBox Pro csatornák elérését április 30-ig.

Az EuroCable Magyarország Kft. az ITT/OTT TV szolgáltatásában bárki számára előfizetési díj nélkül elérhető az M5 oktatási csatorna az összes közszolgálati csatornával egyetemben.

A TARR Kft. a Szekszárd és környéke régió, Mecseknádasd, Zalaegerszeg és környéke régió, valamint FTTH területhez tartozó településeken az ÁSZF szerinti Alap, illetve Extra kábeltévé előfizetői számára bizonyos kódolt, értéknövelt digitális csomagokban lévő műsorok kódolás nélkül érhetőek el.

Egyéb felajánlások

A „Maradj otthon - költözz a webre!” elnevezésű kezdeményezés keretében a honlap.hu a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára díjmentessé teszi fél éves időszakra honlapkészítő szoftverének használatát, amelynek segítségével a cégek maguknak tudnak internetes jelenlétet biztosítani, saját honlapot készíteni.

Az Offisys papír alapú dokumentumok digitalizálását, informatikai rendszerkapacitást biztosít e-dokumentumok előállítására. Személyes szakmai támogatás helye: 1043. Budapest Dugonics utca 11.
Telefonszám: +36 1 403 9508

Az Offisys Kft. digitalizáló rendszer szoftvert ajánlott fel napi ~50 000 scan kapacitással 1 hónap időtartamra.
Telefonszám: +36 1 403 9508

A Smart City APP segítségével az önkormányzatok közvetlen és azonnali kapcsolatot tudnak teremteni a lakossággal, értesülhetnek a lakosság problémáiról, időben tájékoztathatják őket a rendkívüli helyzetben a friss hírekről, hiteles forrást biztosítva a lakosoknak. Minden település saját egyedi rendszert kap.

Virtuális Múzeum, idővonal – interaktív túra a hazai informatika történetében.

Informatikatörténeti Adattár – rengeteg adat, érdekesség, a magyar informatika kincsestára.

Távoli múzeum látogatás, jelenleg zárva tartó múzeumunk galériája, leírásokkal.

Híres magyar informatikusok – 50 egyedülálló, máshol nem látható portré, előadás.

A szellemtáltos legendája, Alsómocsolád Község történetét feldolgozó történelmi kalandregény Szélesi Sándor tollából, eBook és PDF formátumban. Egy izgalmas kalandregény, aminek helyszíne Alsómocsolád, története pedig az idők folyosóján oda-vissza járva a tegnapokat köti össze a holnapokkal.

A https://socialwings.hu weboldal és vállalkozás tulajdonosaként szívesen segítek díjmentes tanácsadással olyan cégeknek, akik elakadtak az online megjelenés, hirdetések világában.

Ismeretterjesztő filmek Jedlik Ányos, Kempelen Farkas, Nemes Tihamér, Kozma László, Tarján Rezső és az infokommunikációs ipar más úttörőinek életéről.

Egyéni felajánlások -
egyéni, személyre szabott informatikai segítség, távoktatás

Az egyéni felajánlásokat tartalmazó oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Biztonsági Szabályzata és Használati Feltételei érvényesek rá.

©2020 Minden jog fenntartva Digitális Jólét Program

Kérjük fogadja el a sütik használatát honlapunk további használatához. További információ

Honlapunk zavartalan működése érdekében sütiket használ. Megértésüket köszönjük!

Bezárás